Kollaasi infosivulle 170 x 515px 20171 InfoIhanaa, että löysit tiesi sivuilleni!

Olen valokuvaaja Tampereen seudulta ja erikoistunut juuri häiden valokuvaamiseen. Minusta on aivan ihanaa ikuistaa hääpäivän tunnelmaa, kauniita yksityiskohtia, suuria tunteita ja onnellisia ihmisiä.

On joka kerta suuri kunnia tulla valituksi hääparin elämän tärkeimmän juhlan ikuistajaksi. Valokuvillani kerron tarinan hääpäivästänne, joita katsellen voitte muistella tuota päivää elävästi vielä vuosikymmentenkin jälkeen.Upeinta työssäni on se, kun onnistun taltioimaan sellaisen hetken, jolla on tunnearvoa ja merkitystä juuri teille.

Ikuistaessani hääpäiväänne olen pääsääntöisesti mukananne 7 tuntia ja ikuistan päivänne kaikkine kauniine yksityiskohtineen. Päivän kuluessa otamme myös sen virallisemman Ikuistuksen teistä, rennosti, romanttisesti ja kauniisti. Kauneimmat häämuistot saatte pian häiden jälkeen muistitikulla taltioituina itsellenne.

Hääpäivän Ikuistus vuonna 2018 alkaen 1250 euroa + matkakulut hääjuhliin Tampereen seudun ulkopuolella. Ota yhteyttä  – kerron sinulle mielelläni tarkemmin Hääpäiväsi Ikuistuksesta

Tutustu Hääpäivän Ikuistuksiin:
* Paula & Matt ~ upeat ulkoilmahäät
* Sofia & Eero ~ kesäiset kaupunkihäät
* Pauliina & Jari ~ alkusyksyn maalaisromantiikkaa